1992 .

 

 Έναρξη 

 

2017

 

Ανακαίνιση

 

    Μάιος- Οκτώβριος

 

 

Ανοικτά

Μια σύντομη αναφορά για την επιχείρησής μας

 

Όπως και εσείς, έτσι και μας, μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Είναι μεγάλης σημασίας να βρισκόμαστε σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον στα τα καταλύματα που επιλέγουμε για τις διακοπές μας. Με αυτήν τη φιλοσοφία, δημιουργήσαμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Fernando.

Φιλόξενοι και ζεστοί χώροι, με σύγχρονες ανέσεις που συνυπάρχουν αρμονικά με την παράδοση.

 

Το όνομα της επιχείρησης μας δεν επιλέχτηκε τυχαία. Είναι το μικρό όνομα του ιδιοκτήτη, Φερνάντο Χριστάκη. Η οικογένεια Χριστάκη, η οποία διευθύνει τα Εν. Δωμ.  «Φερνάντο» στην παραλία Ορφάνιου της Καβάλας, ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην τουριστική βιομηχανία με την ίδρυση αυτής της επιχείρησης το 1992. Η διαχείριση της επιχείρησης πλέον ανήκει στα παιδιά της οικογένειας, αλλά όπως σίγουρα γνωρίζετε οι Έλληνες γονείς( και αρχικοί διαχειριστές) είναι πάντα τριγύρω για να σίγουρέψουν ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

 

Η οικογενειακή επιχείρηση ολοκλήρωσε 20 χρόνια οικογενειακής παράδοσης στη φιλοξενία και Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τουριστικές τάσεις απαιτήθηκαν ριζικές αλλαγές και ανακαινίσεις. Αυτές οι προσαρμογές ολοκληρώθηκαν το 2017 και τώρα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε εσάς και την οικογένειά σας.

 

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η “ανύπαρκτη” απόσταση από τη θάλασσα και το φυσικό τοπίο. Αυτά μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ήρεμες διακοπές μακριά από το θόρυβο της πόλης. Φυσικά, οι λάτρεις της περιπέτειας και της νυχτερινής ζωής δεν θα μείνουν έξω. Σε μικρή απόσταση από τα δωμάτιά μας, η νυχτερινή δράση είναι έτοιμη να τυλίξει στα δίχτυα της εκείνους που είναι έτοιμοι να παραδοθούν.

 

Αν αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε, θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από λουλούδια και μεσογειακή βλάστηση με πεύκα, ελιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα.

 

Προσφέρουμε ήσυχα, καθαρά δωμάτια σε μια φιλική ατμόσφαιρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, θέα στον κήπο και είναι εξοπλισμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε στη σύντομη διαμονή σας.

Καλώς ήλθατε!

Fernnado

Δίκλινο “Comfort”

3 Επισκέπτες

18 Square metres

Δίκλινο Δωμάτιο Comfort για δύο ενήλικες ή δύο ενήλικες με ένα παιδί

BOOK Τώρα FROM €

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

Μην ξεχάσετε να δείτε τον οδηγό μας για τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε τριγύρω

Μπορεί να χρειαστεί μια βροχερή μέρα

Visit us on Facebook